donderdag 21 februari 2008

Falke thuis

Falke is nog maar één week thuis of ze heeft al heel wat meegemaakt. Zondag heeft Falke samen met papa naar Mega Mindy gekeken. De dag begon goed, maar na het verlies van Club tegen Standaard was Falke een beetje ontstemd.
Maandag is ze met mama en papa naar het gemeentehuis van Etterbeek getrokken. Daar hebben we Falke aangegeven, niet omdat ze iets met criminele feiten heeft, maar wel opdat ze ook op papier zou bestaan. Daarna zijn we verder de administratieve tour op gegaan, met een bezoekje aan de mutualiteit. Ondergetekende heeft vanaf dan iemand ten laste!
Falke heeft deze week ook al drie keer in de draagdoek gezeten en is zo al mee plaatjes gaan kopen met papa. Papa vindt het soloalbum van Tim Vanhamel erg goed, mama heeft eindelijk Made of Bricks van Kate Nash gekocht. Falke houdt meer van de nieuwe van Roland Van Campenhout. Onze dochter eet ook flink, dinsdag heeft de verpleegster van Kind en Gezin ze afgemeten op 3.240 gr. terwijl ze in theorie slechts 3.000 moest wegen. Daarna heeft ze ook Falke’s oortjes getest, die blijken ook prima.
Ondertussen heeft ze thuis de koets, de wieg, de Doomoo-seat, de commode, het bad, het tafeltje in de badkamer,… (allemaal op tijd in elkaar geschroefd door papa) uitgetest. Er is ook nog heel wat bezoek geweest met allerlei leuke kaartjes en cadeautjes. Ondertussen is papa blij dat hij niet meer met fotorolletjes moet werken.

1 opmerking:

stef zei

He Jan, nen dikken proficiat aan Sarah en u met de kersverse dochter! Ik blijf (weliswaar onregelmatig;-) met veel plezier de blog lezen. Die gelukkig ook meer bij gewerkt wordt dan de onze. En ik moet zeggen, Falke is een schoon madam.

Veel groeten,
Stef & Nadia